Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaita
Klasini strelovod
Otroki kotiek
Partnerji
Pikotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pota je zaitena, za pregled morate imeti vkljuen Javascript

   ...elite ve informacij?

Pred nami je vremensko lep teden, izkoristite ga
Ponedeljek, 22. 8. 2016; 7.27 


Še zadnji popolnoma poitniški teden se nam obeta preteno sonno vreme z najvišjimi temperaturami nekaj pod 30 stopinjami Celzija

.

Poletje še ni reklo zadnje besede.

Poletje še ni reklo zadnje besede. Foto: Thinkstock

Podrta drevesa, udari strel in meteorna voda

Neurje je v nedeljo povzroilo nekaj nevšenosti. V Celju, Ljubljani in Trbovljah je meteorna voda poplavila nekaj kletnih prostorov, kjer so posredovali gasilci in vodo izrpali. Moan veter je v Kopru in Celju na cestiše podrl dve drevesi, ki so ju lokalni gasilci razagali in uspešno odstranili. Na obmoju Celja je v stanovanjsko hišo udarila strela, in sicer v Arji vasi v obini alec. Strela ni zanetila poara, gasilci pa so preventivno pregledali prostore.

V Novi Gorici so na gradbišu prizidka Osnovne šole Šturje v Ajdovšini sunki vetra raznašali izolacijske ploše. Gasilci so ploše obteili, na kraj dogodka pa je prišel tudi predstavnik izvajalca gradbenih del.

Zaradi neurja je bil na Obali oviran promet. Od 20.30 so zaradi burje, ki je v sunkih dosegala hitrost med 80 in 100 kilometrov na uro, zaprli odsek hitre ceste H4 med cestninsko postajo Nanos in prikljukom Ajdovšina v obini Vipava. Zapore prometa so bile tudi na odsekih regionalne ceste Razdrto-Vipava, Vipava-Ajdovšina in Selo-Ajševica-Vogrsko. Ob 7. uri zjutraj so ukinili vse prometne zapore, zato je promet naprej potekal nemoteno, še navaja center za obvešanje uprave za zašito in reševanje.

Po deevni noi bo danes dopoldan de ponehal po vsej dravi. ez dan bo delno jasno z obasno poveano oblanostjo, ki jo bo ve v vzhodni polovici drave. Tam bodo popoldne posamezne kratkotrajne plohe.

Ponekod bo danes še pihal severni veter, burja na Primorskem pa bo slabela in popoldne prehodno ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27 stopinj Celzija.

V torek bo preteno jasno, le na vzhodu obasno zmerno oblano. Ponekod bo še pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najnije jutranje temperature bodo od 7 do 16, ob morju 18, najvišje dnevne od 23 do 27, na Primorskem do 30 stopinj Celzija.

V sredo, etrtek in petek bo preteno jasno. Zjutraj bo svee, ponekod tudi megleno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale okoli 28 stopinj Celzija.

 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaa na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je lan zdruenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter