Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaita
Klasini strelovod
Otroki kotiek
Partnerji
Pikotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pota je zaitena, za pregled morate imeti vkljuen Javascript

   ...elite ve informacij?

Kredarico pobelil sneg, strela udarila v samostan in hio
Sreda, 10. 8. 2016; 7.57 

Zaradi izrazite hladne fronte bo danes v Sloveniji zadišalo po jeseni, a ohladitev bo le prehodna. Dopoldne se bo de razširil na vso Slovenijo. Predvsem na Primorskem bodo tudi nevihte.

Radarska slika jakosti padavin ob 8.19.

Radarska slika jakosti padavin ob 8.19.

Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Popoldanske temperature bodo od 12 do 16, ob morju okoli 20 stopinj Celzija. Ponoi bo de povsod ponehal, delno se bo zjasnilo. Po nekaterih niinah bo nastala megla, napoveduje Agencija za okolje.

Neurja so e zajela nekatere dele Slovenije. Nekaj pred 11. uro je strela udarila v samostan Olimje. Udar je po poroanju uprave za zašito in reševanje povzroilo poar v zvoniku, a na policiji nimajo podatkov, da je v samostanu zagorelo. Strela je v Velikih Lašah udarila v transformatorsko postajo, zaradi esar je bila prekinjana oskrba z elektrino energijo manjšega števila okoliških odjemalcev. Gasilci so pregledali objekte, ki bi jih lahko strela poškodovala ter pomagali delavcem elektropodjetja pri odpravljanju posledic udara. V Krškem je strela udarila v stanovanjsko hišo.

 

Povišan pretok Drave

Zaradi praznjenja akumulacijskega jezera v Avstriji Regijski center za obvešanje Slovenj Gradec obveša prebivalce obin Zgornje Dravske doline, da bo danes ez dan in nato ponoi povišan pretok reke Drave. Pretok se bo povišal na okoli 1.050 kubinih metrov na sekundo in naj še ne bi predstavljal nevarnosti poplavljanja ob reki.

STA

V petek bo delno jasno

Jutri bo spremenljivo oblano, sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem poveini šibka burja. Najnije jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju 16, najvišje dnevne od 17 do 22, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

V petek bo delno jasno z obasno poveano oblanostjo. Zjutraj bo ponekod po niinah megla. V soboto bo preteno jasno. Topleje bo.

 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaa na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je lan zdruenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter