Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaščita
Klasični strelovod
Otroški kotiček
Partnerji
Piškotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaščita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pošta je zaščitena, za pregled morate imeti vključen Javascript

   ...želite več informacij?

Kredarico pobelil sneg, strela udarila v samostan in hišo
Sreda, 10. 8. 2016; 7.57 

Zaradi izrazite hladne fronte bo danes v Sloveniji zadišalo po jeseni, a ohladitev bo le prehodna. Dopoldne se bo dež razširil na vso Slovenijo. Predvsem na Primorskem bodo tudi nevihte.

Radarska slika jakosti padavin ob 8.19.

Radarska slika jakosti padavin ob 8.19.

Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Popoldanske temperature bodo od 12 do 16, ob morju okoli 20 stopinj Celzija. Ponoči bo dež povsod ponehal, delno se bo zjasnilo. Po nekaterih nižinah bo nastala megla, napoveduje Agencija za okolje.

Neurja so že zajela nekatere dele Slovenije. Nekaj pred 11. uro je strela udarila v samostan Olimje. Udar je po poročanju uprave za zaščito in reševanje povzročilo požar v zvoniku, a na policiji nimajo podatkov, da je v samostanu zagorelo. Strela je v Velikih Laščah udarila v transformatorsko postajo, zaradi česar je bila prekinjana oskrba z električno energijo manjšega števila okoliških odjemalcev. Gasilci so pregledali objekte, ki bi jih lahko strela poškodovala ter pomagali delavcem elektropodjetja pri odpravljanju posledic udara. V Krškem je strela udarila v stanovanjsko hišo.

 

Povišan pretok Drave

Zaradi praznjenja akumulacijskega jezera v Avstriji Regijski center za obveščanje Slovenj Gradec obvešča prebivalce občin Zgornje Dravske doline, da bo danes čez dan in nato ponoči povišan pretok reke Drave. Pretok se bo povišal na okoli 1.050 kubičnih metrov na sekundo in naj še ne bi predstavljal nevarnosti poplavljanja ob reki.

STA

V petek bo delno jasno

Jutri bo spremenljivo oblačno, sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem povečini šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju 16, najvišje dnevne od 17 do 22, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

V petek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V soboto bo pretežno jasno. Topleje bo.

 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaža na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je član združenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter