Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaščita
Klasični strelovod
Otroški kotiček
Partnerji
Piškotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaščita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pošta je zaščitena, za pregled morate imeti vključen Javascript

   ...želite več informacij?

Pestra noč: strele razkrile streho, zanetile požar
Danes bo pretežno oblačno, občasno bo še deževalo. Ponekod v severovzhodni Sloveniji, predvsem v krajih med Koroško in Prekmurjem, bo do poldneva padlo več kot 40 litrov dežja na kvadratni meter. Torek, 24. 5. 2016; 7.00


 

Foto: Shutterstock

Na območju pogostih poplav lahko ob strugah poplavljajo vodotoki, mogoči pa so tudi zemeljski plazovi, opozarjajo na agenciji za okolje.

Do večera bo dež povsod ponehal. Ponekod bo pihal veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija.

Jutri se bo vreme izboljšalo, sončno bo in spet topleje. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Predvsem v severovzhodni Sloveniji lahko popoldne nastane kakšna ploha ali nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 21 do 25 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo večinoma sončno, predvsem v četrtek popoldne bodo v notranjosti Slovenije krajevne plohe ali nevihte.

Nevihtna noč

Preteklo noč so imeli zaradi posledic neurja veliko dela gasilci. Meteorna voda je zalivala kleti, ceste in podvoze, podrta drevesa so ponekod ovirala promet. Veter je odkrival strehe, ki so jih gasilci prekrili.

Po 20. uri je udar strele zanetil požar v starejši stanovanjski hiši na Selah pri Šmarju. Gasilci so požar omejili in ga pogasili.

Malo pred 23. uro je v naselju Brege v občini Krško strela udarila v stanovanjsko hišo in razkrila streho. Požara ni povzročila, prekinjena pa je bila oskrba z električno energijo.

 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaža na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je član združenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter