Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaita
Klasini strelovod
Otroki kotiek
Partnerji
Pikotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pota je zaitena, za pregled morate imeti vkljuen Javascript

   ...elite ve informacij?

Pestra no: strele razkrile streho, zanetile poar
Danes bo preteno oblano, obasno bo še deevalo. Ponekod v severovzhodni Sloveniji, predvsem v krajih med Koroško in Prekmurjem, bo do poldneva padlo ve kot 40 litrov deja na kvadratni meter. Torek, 24. 5. 2016; 7.00


 

Foto: Shutterstock

Na obmoju pogostih poplav lahko ob strugah poplavljajo vodotoki, mogoi pa so tudi zemeljski plazovi, opozarjajo na agenciji za okolje.

Do veera bo de povsod ponehal. Ponekod bo pihal veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija.

Jutri se bo vreme izboljšalo, sonno bo in spet topleje. Zjutraj bo po nekaterih niinah megla. Predvsem v severovzhodni Sloveniji lahko popoldne nastane kakšna ploha ali nevihta. Najnije jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 21 do 25 stopinj Celzija.

V etrtek in petek bo veinoma sonno, predvsem v etrtek popoldne bodo v notranjosti Slovenije krajevne plohe ali nevihte.

Nevihtna no

Preteklo no so imeli zaradi posledic neurja veliko dela gasilci. Meteorna voda je zalivala kleti, ceste in podvoze, podrta drevesa so ponekod ovirala promet. Veter je odkrival strehe, ki so jih gasilci prekrili.

Po 20. uri je udar strele zanetil poar v starejši stanovanjski hiši na Selah pri Šmarju. Gasilci so poar omejili in ga pogasili.

Malo pred 23. uro je v naselju Brege v obini Krško strela udarila v stanovanjsko hišo in razkrila streho. Poara ni povzroila, prekinjena pa je bila oskrba z elektrino energijo.

 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaa na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je lan zdruenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter