Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaita
Klasini strelovod
Otroki kotiek
Partnerji
Pikotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pota je zaitena, za pregled morate imeti vkljuen Javascript

   ...elite ve informacij?

V Dalmaciji de in toa ponoi povzroila preplah

Šibenik 22. julij 2014 ob 11:31  - MMC RTV SLO

Obmoje med Zadrom in Šibenikom je ponoi zajelo hudo neurje. Mone padavine so zalile nekaj deset hiš. Na kvadratni meter je padlo tudi ve kot 50 litrov deja.

 Najhuje je bilo v okolici Zadra, v Pakoštanih, Svetem Filipu in Jakovu, Biogradu na moru in Starigradu-Paklenici. Hrvaški gasilci so imeli zaradi naraslih voda polne roke dela, saj so morali iz avtomobilov reševati ujete potnike in rpati vodo iz poplavljenih kleti. Višina vode je ponekod presegla meter, poroa hrvaški spletni portal vecernji.hr.

Poleg deja je v Pakoštanih veliko teav povzroala tudi visoka plima, zaradi esar je bilo poplavljenih ve restavracij tik ob obali. Sredi noi so se vremenske nevšenosti razširile na širše šibeniško obmoje, kjer so imeli ponekod zaradi tega teave z elektriko, nastajali pa so tudi zastoji na cesti. Pozneje se je nevihta preselila proti obmoju Splita, kjer so opazili zametke tromb.

Sprememba vremena je najprej zajela Istro, potem pa se je de razširil na Dalmacijo. Hrvaški vremenoslovci opozarjajo jadralce pred mogoim pojavom tromb, monega juga in toe, zato jim svetujejo, da naj danes ne zapušajo marin.

K. T.

 

 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaa na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je lan zdruenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter