Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaita
Klasini strelovod
Otroki kotiek
Partnerji
Pikotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pota je zaitena, za pregled morate imeti vkljuen Javascript

   ...elite ve informacij?

Neurje s too se je veinoma zneslo nad Ljubljano z okolico
8. junij 2013 ob 17:21,

Ljubljana - MMC RTV SLO
Neurja z monim vetrom so popoldne ponekod po Sloveniji ruvala drevesa, meteorne vode pa so zalivale kleti. Arso opozarja, da so nevihte s too mone do noi.

e okoli 14. ure je do monega naliva prišlo v obini Vitanje, posledica pa je poplavljena hiša. Podobne teave so imeli še v kraju Vojniki. Po podatkih Uprave za zašito in reševanje se je drugi veji naliv zgodil okoli 16. ure ter povzroil nevšenosti po precej vejem obmoju Slovenije.


Pri Dolu pri Ljubljani in v Kamenici in v Mengšu je vihar ruval drevesa. V Dolu je padlo drevo oviralo promet. V Šenurju in Domalah so meteorne vode zalivale kleti. V Kromberku pri Novi Gorici iz iz zemlje izteka voda, kar nakazuje na veliko nevarnost plazu.

Vode utegnejo narasti
Po podatkih oddelka za hidrološko prognozo pri Arsu lahko danes popoldne in zveer ob lokalnih intenzivnih nalivih po dravi pride do hitrih porastov manjših vodotokov in hudournikov. Trenutno se nevihte proijo predvsem v zahodni, osrednji, severni in juni Sloveniji, vendar so prav tako mone v vzhodnem delu drave, so na Corsu zapisali v izrednem informativnem biltenu.

 
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za dravne ceste so ponekod po dravi zaradi neviht in monih padavin ceste mokre, tudi vidljivost je lahko slabša, zaradi esar pozivajo k previdni vonji in upoštevanju varnostne razdalje.

Zaradi posledic neurja oziroma nanosa veje koliine materiala na cestiše je po njihovih podatkih zaprta regionalna cesta Vitanje - Gornji Doli v Spodnjem Doliu. Obvoz je mogo ez Velenje.

Al. Ma.
 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaa na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je lan zdruenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter