Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaščita
Klasični strelovod
Otroški kotiček
Partnerji
Piškotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaščita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pošta je zaščitena, za pregled morate imeti vključen Javascript

   ...želite več informacij?

Neurje s točo se je večinoma zneslo nad Ljubljano z okolico
8. junij 2013 ob 17:21,

Ljubljana - MMC RTV SLO
Neurja z močnim vetrom so popoldne ponekod po Sloveniji ruvala drevesa, meteorne vode pa so zalivale kleti. Arso opozarja, da so nevihte s točo možne do noči.

Že okoli 14. ure je do močnega naliva prišlo v občini Vitanje, posledica pa je poplavljena hiša. Podobne težave so imeli še v kraju Vojniki. Po podatkih Uprave za zaščito in reševanje se je drugi večji naliv zgodil okoli 16. ure ter povzročil nevšečnosti po precej večjem območju Slovenije.


Pri Dolu pri Ljubljani in v Kamenici in v Mengšu je vihar ruval drevesa. V Dolu je padlo drevo oviralo promet. V Šenčurju in Domžalah so meteorne vode zalivale kleti. V Kromberku pri Novi Gorici iz iz zemlje izteka voda, kar nakazuje na veliko nevarnost plazu.

Vode utegnejo narasti
Po podatkih oddelka za hidrološko prognozo pri Arsu lahko danes popoldne in zvečer ob lokalnih intenzivnih nalivih po državi pride do hitrih porastov manjših vodotokov in hudournikov. Trenutno se nevihte prožijo predvsem v zahodni, osrednji, severni in južni Sloveniji, vendar so prav tako možne v vzhodnem delu države, so na Corsu zapisali v izrednem informativnem biltenu.

 
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so ponekod po državi zaradi neviht in močnih padavin ceste mokre, tudi vidljivost je lahko slabša, zaradi česar pozivajo k previdni vožnji in upoštevanju varnostne razdalje.

Zaradi posledic neurja oziroma nanosa večje količine materiala na cestišče je po njihovih podatkih zaprta regionalna cesta Vitanje - Gornji Dolič v Spodnjem Doliču. Obvoz je mogoč čez Velenje.

Al. Ma.
 
< Nazaj   Naprej >

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaža na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je član združenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter