Rauter

Prevectron03 78 121 40

http://www.rauter.si/images/fb.png

Domov
Domov
O podjetju
Zaupanje v strelovod
Strelovod Prevectron 3
Prenapetostna zaita
Klasini strelovod
Otroki kotiek
Partnerji
Pikotki
Aktualno
Strelovod Prevectron 3
Reference
Certifikati
Prenapetostna zaita
Vizitka

   03 7812 140
 Ta e-pota je zaitena, za pregled morate imeti vkljuen Javascript

   ...elite ve informacij?

Strela udarila v skupino Kingston!

uemberk, 17.07.2008, 10:41 | Karmen Špacapan

Med enim izmed neurij, ki so pustošila po Sloveniji, je nastradala tudi skupina Kingston. Strela jim je pognala strah v kosti in uniila opremo.

Skupina Kingston je nastopila na grajskem dvorišu v uemberku. Koncert je bil e po prvi skladbi prekinjen, saj je v neposredno bliino koncertnega prizoriša udarila strela. Izkušnja, ki si je Kingstoni absolutno ne elijo ve!

Beri naprej...
 
Strele zanetile tevilne poare

San Francisco, 25.06.2008, 16:55 | U.Z.

Zaradi suhe nevihte je v severni Kaliforniji udarilo ve kot 8.000 strel, ki so sproile okoli 800 poarov. Vremenoslovci napovedujejo še vejo sušo.

Severna Kalifornija je na udaru redkega primera 'suhe nevihte', ki prinese zelo malo ali ni deja, a ogromno bliskanja. Kljub temu, da so take nevihte znailne za jugovzhod Kalifornije, pa še to pozno julija ali avgusta, je bliskanje e na zaetku sezone povzroilo ve kot 800 poarov od okroja Monterey do okroja Del Nortena meji z Oregonom. Na obmoju Mendocina je zagorelo 131 poarov in ogrozilo okoli 500 domov, v okroju Butte je 25 poarov ogrozilo 400 domov, v okroju -Shasta-Trinity Forest pa je ve kot 150 poarov ogrozilo 200 domov. Na stotine ljudi je e zapustilo svoje hiše.

Poari v Kaliforniji

Suha nevihta ne prinese deja, le ogromno bliskanja.

Ve kot tiso gasilcev se s plameni bori iz zraka, pa tudi na tleh. Strele so sproile poare na obmoju desettisoih akrov, zato je guvner Arnold Schwarzenegger razglasil izredno stanje ob vsesplošni suši in priskrbel vodo za najbolj prizadeta obmoja.

Ena najhujših suhih neviht je Kalifornijo prizadela leta 2001, ko je ve kot 2.000 strel povzroilo poare na 480 kvadratnih kilometrih.

Beri naprej...
 
Pustoila orkanski veter in toa

Ajdovšina/Krško/Breice, 18.06.2008, 20:37 | Igor Adami

Lokalni nalivi so iz strug pognali reke in potoke. Gasilci so odstranjevali podrta drevesa in prerpavali vodo. Deevje je znova sproilo plaz v Studencih pri alcu.

 

Beri naprej...
 
Preivela udar strele

Blanchard, 16.06.2008, 12:35 | R.V.

Šestnajstletna ameriška najstnica je imela veliko sreo, saj je med neurjem preivela moan udar strele.

Mlada Amerianka BreAnna Helsel iz Blancharda v zvezni dravi Michigan se je med neurjem zadrevala doma. Opazila je, da skozi kuhinjsko okno vdira voda, zato ga je odšla zapret. V tem trenutku je vanjo udarila strela. BreAnna pravi: "Elektrika se je iz mojih rok širila proti stropu. Po vsej hiši je prišlo do kratkega stika."

BreAnna Helsel

BreAnno je, medtem ko je hotela zapreti kuhinjsko okno, presenetila strela.

Zdravniki, ki so dekle pregledali, so ugotovili, da ima le manjše poškodbe mišic na levi roki. Ker je oitno rojena pod sreno zvezdo, so ji svetovali, naj poskusi sreo še na lotu. Poslušala je njihov nasvet. Srea se ji tokrat ni nasmehnila, saj je zadela le borih 20 dolarjev.

 

 
Na Hrvakem strela udarila Slovenca

Pulj, 12.06.2008, 14:28 | V.L.

 V avtokampu pri Pulju je 51-letnega Slovenca pri prekrivanju avtomobila s ponjavo udarila strela. Utrpel je hude poškodbe.

Udar strele

Slovenec je bil hudo ranjen v udaru strele.

V avtokampu Pomer pri Pulju je veraj zveer ob 23.26 uri strela udarila 51-letnega slovenskega dravljana P.P. iz Maribora, poroajo hrvaški mediji. Slovenec je bil huje poškodovan, prepeljan je bil na intenzivni oddelek puljske bolnišnice, je na novinarski konferenci sporoil naelnik
operacijsko-komunikacijskega centra istrske policijske uprave Marko Petkovi.


 

Beri naprej...
 
<<  1 2 3 4  >  >>

Rezultati 51 - 75 od 89

PREVECTRON 3 delovanje

n

Montaa na Cerkev

 

 

 

Naše podjetje je lan zdruenja.

 

© 2005 – 2018 Rauter